Despre noi

Tindem să fim o companie cu renume internațional care excelează prin inovație și calitate

Lina-Fier este o afacere de familie, unde se respectă tradițiile și se pune mult suflet în fiecare milimetru pătrat. Este copilul nostru căruia îi dedicăm cea mai mare parte din timpul nostru, iar rezultatele și bucuria clienților noștri ne fac mândri de ceea ce facem.
Avem valori, după care modelăm politica companiei, avem tradiție, după care ne orientăm și sculptăm cultura din generație în generație, însă mai presus de toate avem OMUL – valoarea centrală pentru Lina-Fier.

Pe parcursul activității companiei, Lina-Fier și-a lărgit considerabil spectrul de servicii și catalogul de produse. Așa cum suntem importatori oficiali, orice produs vândut este luat la prima mână, deoarece vindem ceea cu ce lucrăm noi înșine. Cu o istorie bogată în provocări și reușite, precum și o experiență de 15 ani în spate, Lina-Fier își bucură clienții cu cele mai noi invenții în materie de porți și uși din fier forjat, garduri, scări și balustrade, balcoane din fier forjat, copertine, felinare, foișoare, vase pentru flori, mobilier din fier forjat și accesorii pentru șeminee.

Datorită reputației, dar și a experienței noastre, colaborăm și suntem dealerii oficiali ai celor mai mari companii mondiale în domeniul fierului forjat din Turcia, Polonia, Germania, Olanda, Italia, China și Elveția. Nu este un secret faptul că investim foarte mult în utilaje de ultimă generație, astfel fiecare bucată de metal care nimerește în mâinile noastre, capătă formă și se transformă într-o adevărată operă de artă.

Dat fiind faptul că tindem să fim o companie multilaterală, ne orientăm spre două categorii de clienți:

1. Persoanele care vor un produs finit, adică o poartă, un gard, o balustradă sau un foișor. După ce fac legătura cu noi, găsim designul potrivit și individual pentru fiecare în parte, în funcție de cerințe și necesități.

Cei 15 ani de experiență ne permit să oferim un portofoliu bogat de proiecte executate sau care abia așteaptă să vadă lumina zilei. Indiferent de costul lucrării, fiecare bucățică este vopsită cu aceeași vopsea de cea mai bună calitate. Nu facem diferența, așa cum ținem cu tot sufletul la fiecare lucrare efectuată de echipa noastră de maeștri.

2. Persoanele care cumpără elementele pentru a le asambla de sine stătător sau persoanele juridice care fac achizițiile de la noi. De obicei, acestea sunt companiile care activează în același domeniu sau persoane fizice care sunt îndemânatice și au curajul să se apuce de lucru de sine stătător.

Avem un catalog enorm cu mii de poziții și un showroom unde sunt expuse toate elementele: de la carcase până la vârfuri, frunzulițe, floricele, compoziții, balamale, electrozi de sudat etc. De fiecare dată când inventăm vreun element nou, ne străduim să facem și o lucrare cu acesta pentru a arăta și altora cum și unde poate fi aplicat un
element sau altul.

Dragostea pentru ceea ce facem ne-a făcut să ne lărgim domeniul, astfel dispunem de materie primă pentru porțile secționale, industriale și de garaj, fiind reprezentanți ai companiilor Italpannelli și Dcoc-International. Mai mult, dispunem de automatizări pentru toate tipurile de porți, adică batante, culisante și industriale. Avem sisteme
de acces control autonom, fiind dealerii oficiali ai companiilor Sommer, Allmatic, TAU, Armacontrol, Alkur. Este cert faptul că, având producere, oferim și produsul final cu instalare și garanție incluse.

Proiectele originale efectuate în cadrul companiei demonstrează aptitudini sporite pentru realizarea ideilor clienților noștri de care suntem mândri și le mulțumim pentru încredere și devotament.

Cum am menționat mai sus, valorile noastre se creează în jurul persoanelor cu care colaborăm și cu care lucrăm. Credem în fapte, în tehnologie, în inovație, în calitatea lucrărilor, dar cel mai mult credem în OAMENI. O afacere de familie are la bază 3 principii care se regăsesc în orice familie: RESPECT, RESPONSABILITATE și ÎNCREDERE

AVANTAJE LINA-FIER

In showroom-ul nostru puteti beneficia de consultatii la cel mai inalt nivel pentru a procura cele necesare si realiza de sine statator proiectul Dvs. O alta optiune mai simpla e sa va incredintati mesterilor nostri iscusiti, ce va asigura un rezultat uimitor dupa calitate si complexitate."

Obiecte unice din fier forjat executate manual
Prețuri avantajoase
de la producător
Gamă impresionantă
de modele
Abordare individuală indiferent de complexitatea proiectului
Efectuarea in termen
a lucrărilor
Calitate europeană și
certificate de garanție