Balustrade din fier forjat – protecție maximă și aspect estetic desăvârșit pentru casa dumneavoastră!

Îmbinând utilul cu frumosul, balustradele din fier forjat pot demonstra utilitate și eleganță atât în zona de interior cât și în exteriorul clădirilor. Cu Lina-Fier, dispuneți de o gamă variată de produse funcționale, durabile și robuste, dar și de profesionalism, creativitate și individualitate în executarea creațiilor. Imobilul dumneavoastră va prinde viață datorită lucrărilor noastre din fier forjat!
Cândva demult, fierul forjat era considerat un material brut, folosit în exclusivitate în industria metalurgică. Astăzi, însă, se bucură de o popularitate enormă, fiind apreciat pentru rolul său decorativ și asociat cu amenajările romantice, rustice și clasice.

Balustrade-din-fier

Producem modele unice de balustrade din fier forjat, care pot fi adaptate atât pentru interior, cât și pentru exterior, de tip drepte sau curbate, florale sau geometrice. Balustradele din fier forjat se execută la cerere în funcție de șablonul treptelor și lungimea rampelor. Modalitatea de fixare va fi stabilită după ce vom vedea spațiul unde urmează a fi instalate.

Pe lângă funcționalitate și protecție, balustradele din fier forjat au un rol estetic în decorarea scărilor. Structura metalică este construită în funcție de dorințele dumneavoastră, apoi este finisată și vopsită cu grunt anti-coroziv, apoi cu stratul final de vopsea în culoarea dorită.

Balustrade-scari-din-fier-forjat

Balustradele din fier forjat pot fi dotate cu mână curentă din lemn, pot avea orice culoare la alegere, decorate cu patina argintie, aurie sau cupru conform cererii clientului pentru o colaborare frumoasă. Balustradele din fier forjat au o mulțime de aplicații, fiind folosite la îngrădirea balcoanelor, teraselor, scărilor interioare și a palierelor.

Un aspect important în alegerea unei balustrade este armonizarea cu celelalte componente ale imobilului: pardoseala, mobilierul etc. Acestea sunt caracterizate prin expresivitate, accentuând arhitectura casei și conferindu-i un aer de confort și eleganță.

Balustradele din fier forjat pot îmbrăca forme și dimensiuni diferite, cu modele mai simple sau mai sofisticate, după gustul și stilul dumneavoastră. Oaspeții casei, dar în special copiii, vor fi în afara oricărui pericol dacă vor dori să petreacă timpul în răcoarea balconului, mai ales pe timp canicular.
Toate lucrările noastre sunt tratate cu vopsea anticorozivă pentru a le feri de rugină.

Balustrade-din-fier-forjat

Puteți alege un model dintre modelele afișate pe site-ul nostru sau putem crea un model individual în funcție de dorințele dumneavoastră.
Vă invităm în showroom-ul nostru pentru o consultație gratuită și pentru a vă face cunoștință cu echipa noastră de experți în prelucrarea fierului forjat. Promitem o colaborare de lungă durată!